Caută
Close this search box.

Avertisment lansat de Ciolacu! „Vor alegeri anticipate pentru a nu mări pensiile cu 40 la sută, conform legii”

marcel ciolacu

Avertisment lansat de Marcel Ciolacu! Liderul PSD a declarat că există un motiv serios pentru care Guvernul nu vrea să majoreze pensiile şi salariile profesorilor de la 1 ianuarie.

Cam aceasta pare a fi, de altfel, miza alegerilor anticipate, conform lui Ciolacu. Astfel, dacă acestea au loc mai repede, majorarea pensiilor se poate proroga.

”E foarte clar cum ajungi la alegeri anticipate: să îţi dai demisia, să nu treacă Guvernul, sunt vreo 120 de zile.

„Vor alegeri anticipate pentru a nu mări pensiile cu 40 la sută conform legii” O minciună să acoperi tot dezastrul ăsta şi, de fapt, marea problemă este 1 septembrie, este legea cu 40 la sută noua lege a pensiilor şi cu salariile la profesori. Sunt convins că toată miza anticipatelor este ca această lege să nu fie pusă în aplicare.

Au alegeri înainte şi pe urmă îşi vor permite electoral să o proroge. A ieşit guvernatorul BNR care a zis că nu se poate. Nu am văzut pe nimeni de la Guvern care să spună că noi, Guvernul, trebuie să aplicăm legea.

De ce nu vine Orban să spună: Nu putem. Până la urmă acest decont va veni. A venit şi la PSD, să nu uităm”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV despre cum au gândit liberalii alegerile anticipate.

În replică, Marcel Ciolacu a vorbit şi despre măsurile pe care le-a propus deja partidul pe care îl conduce.

”Marea problemă e şi mărirea salariilor la profesori. Noi când am pus mărirea salariilor la profesori am suplimentat cu 4,2 miliarde.

Ei au suplimentat acum cu 1,2 miliarde cu o nevoie că se măreşte de 7,8. Restul de bani nu sunt bugetaţi. Să iasă domnul Cîţu să îmi explice”, a declarat Ciolacu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri