Caută
Close this search box.

Bărbatul care și-a înjunghiat soția în Spitalul Județean din Piatra Neamț a fost reținut

Bărbatul care și-a înjunghiat soția în Spitalul Județean din Piatra Neamț a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul de 50 de ani a fost reţinut, vineri seara, pentru 24 de ore, pentru omor. El a fost dus în arestul IPJ Neamţ, iar sâmbătă va fi prezentat Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că este vorba despre o crimă cu premeditare, după ce au audiat o parte dintre martori și au stat de vorbă și cu bărbatul pe care l-au reținut. Bărbatul a ajuns la Spitalul Județean din Piatra Neamț, a urcat până la etajul al doilea, profitând că era program de vizită, și a intrat în cabinetul soției sale, care era asistentă-șefă și care de curând promovase pe postul de director îngrijiri medicale.

Cel mai probabil în urma unui conflict, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit în zona gâtului și a capului, dar anchetatorii spun că gestul nu a fost spontan, bărbatul venise la spital cu acest scop, pentru că avea arma asupra lui. Era un cuțit cu lama de 30 de cm.

Bărbatul a ieșit din cabinet liniștit, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă avea câteva pete de sânge pe haine. A fost oprit de paznicii spitalului și apoi luat de polițiști.

Între timp, femeia a fost dusă în terapie intensivă, s-au făcut manevre de resuscitare aproape o oră, însă în zadar, în cele din urmă a fost declarat decesul.

Potrivit primelor mărturii, se pare că bărbatul era agresiv, erau certuri dese între soți, agresiunile erau zilnice, mai ales pe fondul consumului de alcool. Mai mult, asistenta se pare că se temea pentru viața ei și chiar voia să ceară protecție. Se mutase din locuința în care stătea cu el și stătea cu chirie.

Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri