Caută
Close this search box.

Bărbatul care şi-a omorât soţia în cabinetul acesteia din Spitalul Judeţean Neamţ a fost audiat. Ce le-a declarat anchetatorilor

Bărbatul care şi-a omorât soţia în cabinetul acesteia din Spitalul Judeţean Piatra Neamţ a fost audiat de procurorul criminalist care se ocupă de dosar. Bărbatul şi-a recunoscut fapta, iar procurorul a declarat că acesta nu a spus un motiv clar care să îl fi determinat să îşi omoare soţia.

Soţul directoarei de îngrijiri de la Spitalul din Piatra Neamţ, cercetat pentru că şi-a omorât soţia, vineri la prânz, a fost audiat de procurorul de caz. Bărbatul şi-a recunoscut fapta.

„El a recunsocut fapta, nu s-a pus problema de a nu recunoaşte, pentru că era o chestie evidentă. După ce a făcut nu a plecat de la faţa locului, a rămas acolo, avea în mână o sacoşă plină de sânge, deci nu s-a pus problema să nu recunoască. Din punctul meu de vedere, este o persoană frustrată, adică este o chestiune mentală, pshihică, pe care nu a putut să o depăşească”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Stelian Olteanu, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Potrivit sursei citate, bărbatul nu a înţeles de ce soţia sa a plecat de acasă, fapt care „l-a dat peste cap din punct de vedere psihic”.

„A spus că în mintea lui s-a produs un declic, că nu a avut un motiv, în afară de faptul că au existat în căsnicie conflicte din astea casnice, pe care fiecare dintre noi le avem, mai mult de atât nu. Este o gelozie din asta, zic eu, prost înţeleasă, pentru că el nu suporta ideea asta ca după 27 de ani de căsnicie soţia lui să plece de acasă fără să îi explice un motiv anume, nu a fost nici ea atât de explicită să îi spună „plec de acasă pentru faptul că.. ” sau „vreau să mă mut de acasă pentru faptul că ..”. Relaţiile lor au părut a fi normale, dar după cum s-a dovedit ulterior nu au fost chiar aşa normale. Iar faptul că a rămas singur, de câteva luni de zile, începând cu data de 1 august 2019, l-a cam dat peste cap din punct de vedere psihic. E şi un sentiment de inutilitate, de inferioritate, sunt mai multe adunate”, a explicat Stelian Olteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri