SCM Craiova și Rapid s-au întâlnit pentru meciul din runda a 13-a a Ligii Naționale de handbal feminin și au fost susținute din tribune de galeriile echipelor de fotbal. După ce s-au ironizat pe tot parcursul jocului, ultrașii veniți din București au încercat să ajungă în sectorul suporterilor craioveni, au fost opriți de forțele de ordine, moment în care a izbucnit o adevărată bătaie între ultrași și jandarmi.

Violențe la finalul meciului Craiova – Rapid

Craiova și Rapid nu s-au mai întâlnit la fotbal de aproape cinci ani, sezonul 2014 – 2015 fiind ultimul în care giuleștenii au evoluat în prima ligă, dar suporterii celor două grupări au avut ocazia să se intersecteze la meciul de handbal feminin disputat duminică în Bănie.

„Peluza Nord Craiova” și gruparea de suporteri care susține Rapidul au fost prezente în sala din Bănie pentru jocul din runda a 13-a a Ligii Naționale de handbal feminin. După ce pe parcursul jocului scandărilor ironice și atacurile îndreptate către suporterii adverși au fost la ordinea zilei, finalul meciului a produs un scandal între suporterii rapidiști și forțele de ordine.

După ultimul fluier al meciului, încheiat cu victoria Craiovei la două goluri diferență, suporterii veniți de la București, aproximativ 200, au vrut să părăsească sectorul în care se aflau pentru a confrunta ultrașii olteni, dar s-au lovit de „barajul” format din forțele de ordine, moment în care a izbucnit bătaia dintre ultrașii rapidiști și jandarmi.

106 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =