Caută
Close this search box.

Cârnaţi fără carne, vin fără alcool, chiftele din larve. Târg cu oferte de alimente alternative, la Berlin

Cel mai mare târg de alimentație și agricultură din Germania are oferte tentante pentru tot felul de consumatori. Iată câteva exemple: cârnați fără carne, vin fără alcool sau chiftele din larve. Până pe 26 ianuarie, vizitatorii au timp să le testeze pe toate.Cârnați se găsesc la orice colț de stradă în Berlin. Dar aceștia sunt speciali: nu conțin carne. Și sunt aduși de o companie care a testat cu succes, în ultimii ani, și burgerii vegetali.

Peste 1.550 de expozanți au venit la târgul berlinez cu oferte de alimente alternative. Multe sunt companii cu tradiție, restaurante renumite, dar și-au făcut loc și câteva afaceri mici, de familie. De exemplu, o firma din Koln propune meniul pe baza de insecte și larve. Chiftele și băuturi cu gust delicios, dau asigurări cei care s-au încumetat să le guste.

Pentru răcorire, e oferit un vin fără fără alcool. Nu e ceva nou, mai există asemenea produse pe piață, dar firma care îl prezintă are un secret de fabricație: cumpără vinuri de top din care elimina alcoolul printr-un proces de încălzire în vid.

Nu doar mâncarea așa-numită „verde” e prezentată la târgul din Berlin. Sunt, de exemplu, expuse și ultimele modele de utilaje agricole cu motor electric sau motor cu hidrogen – desigur, prea costisitoare deocamdată pentru a fi cumpărate de fermieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri