Caută
Close this search box.

Cauza morţii Cristinei Ţopescu. Dezvăluiri cutremurătoare

UPDATE. S-A STABILIT CAUZA MORȚII. Citiți mai jos.

Știrea inițială. Cauza morţii Cristinei Ţopescu nu a putut fi ÎNCĂ stabilită, a dezvăluit la Antena3 jurnalista Adina Anghelescu.

Jurnalista Adina Anghelescu a declarat la Antena3, citând surse din anchetă, că nu s a putut stabilii cauza morţii Cristinei Ţopescu, pentru că „era într-o stare avansată de putrefacţie”.

„S-a efectuat autopsia de către medicul legist de la serviciul medico-legal Ilfov şi, tot ceea ce pot să vă spun, pe surse, este că nu s-a putut stabili cauza morţii Cristinei, pentru că era într-o stare foarte, foarte avansată de putrefacţie.

Urmează ca la histopatologie şi la toxicologie rezultatele să vină mai târziu.

S-au prelevat probe pentru a se stabili şi altfel de elemente…dar asta va avea loc mult mai târziu”, a dezvăluit jurnalista Antena3.

Surse din anchetă au dezvăluit că jurnalista Cristina Ţopescu a murit în jurul Anului Nou. Nu a suferit agresiuni, însă medicii legişti ar fi descoperit tablete medicamentoase în stomac.

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Vedeta de televiziune nu a mai fost de găsit din data de 19 decembrie 2019. O vecină de-a ei a intrat în alertă după ce și-a dat seama c nu a mai văzut-o de mult, iar telefonul jurnalistei era închis.

Aceasta a sunat la 112, iar oamenii legii au făcut descoperirea cumplită. Jurnalista murise în propriul pat, îmbrăcată în pijamale. Primelor informații arată că fiica regretatului Cristian Țopescu a suferit un infarct în timp ce dormea, potrivit unor surse din anchetă, citate de observatortv.ro.

Surse din anchetă susțin că jurnalista Cristina Țopescu a suferit un infarct în timp ce dormea

Anchetatorii au precizat pentru aceleași surse că la fața locului nu s-a găsit un bilet de adio. Medicii legiști urmează să dea în scurt timp rezultatele autopsiei.

Trupul jurnalistei se afla deja în stare de putrefacție atunci când organele legii au intrat în domiciliul său, iar lângă ea au mai găsit și trupurile fără viață a doi dintre câinii jurnalistei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri