Caută
Close this search box.

Ce a decis baronul HUIDUIT la scenă deschisă de colegii din PSD

Nu e un secret că Marian Oprișan a fost personajul principal al unor scandaluri puternice, în ultimul an. Vicepreședintele PSD Marian Oprișan nu a putut să își țină discursul programat la Congresul PSD de astă vară din cauza huiduielilor și a fluierăturilor din sală.

„Pleacă! Lasă-ne!” se striga din sală, fără nicio jenă sau reținere, după care Oprișan s-a uitat Viorica Dăncilă și a zis: ”Se pare că nu vor să mă asculte”. Vicepresedintele PSD a plecat apoi de pe scenă, în aceleași ”încurajări” ale colegilor săi de partid.

Baronul local a avut vise mărețe și după condamnarea lui liviu Dragnea. Atunci, Marian Oprișan se visa chiar candidatul PSD la alegerile prezidențiale, potrivit unor surse citate de g4media.ro.

Tot Marian Oprișan a fost primul care a cerut demisia lui Liviu Dragnea, după eșecul înregistrat de partid la alegerile europarlamentare, chiar dacă la el în județ PSD-ul a pierdut cu un scor rușinos.

„Cifrele de la iesirea din sectiile de vot, dar si sentimentul general al electoratului ne dau masura esecului conducerii Partidului Social Democrat in frunte cu Liviu Dragnea.

Trebuie sa ne asumam realitatea: in numele interesului personal si a unor calcule meschine, Dragnea a reusit sa compromita increderea covarsitoare care ne-a fost acordata de poporul roman in 2016.

De la 45% dintre voturi am ajuns, din cauza egoismului si incompetentei servile, pe pozitia a doua sau chiar a treia in unele orase. Concluzia este una singura, in inima oricarui PSD-ist adevarat, precum si in majoritatea sectiilor de votare: Dragnea trebuie sa plece! Nu maine, nu dupa vreo negociere de culise, ci acum!”, spunea pe atunci Marian Oprisan, vocea CEA MAI CRITICĂ A PSD-ului.

Ei bine, după toate acestea se pare că Marian Oprișan s-a săturat să fie baron local, așa că vrea la București! Potrivit unor surse citate de Realitatea.net, Marian Oprișan s-a decis să candideze, în 2020, pe listele PSD pentru un loc în Parlamentul României.

Potrivit sursei citate, Oprișan ar vrea să capete imunitatea adusă de ocuparea unui loc în Senatul României. Marian Oprișan este cel mai vechi baron PSD, președinte al Consiliului Județean Vrancea de aproape un sfert de secol, din 1996, însă acum vrea pur și simplu la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri