Anul 2020 o aduce în România, pentru prima dată, pe Celine Dion, care va susţine un concert extraordinar, pe 29 iulie, pe Arena Naţională, în cadrul turneului „Courage World Tour”.

Vor reveni la Bucureşti, în acest an, Judas Priest, Lara Fabian, Pink Martini, David Garrett şi Helena Paparizou.

Carla’s Dreams va deschide seria concertelor din 2020, pe 3 ianuarie, la Berăria H, cu cea de a doua ediţie a super spectacolului „ReveliOFF”.

Concertul extraordinar de Anul Nou – Magical Spanish Night, ediţia a şaptea, va avea loc la Sala Radio pe 7 ianuarie. Publicul va începe anul 2020 alături de dirijorul Tiberiu Soare şi Symphactory Orchestra pe ritmuri muzicale de inspiraţie spaniolă. Invitat special al evenimentului este bas-baritonul Zoltan Nagy.

Vor fi prezentate compoziţii de Maurice Ravel, Rimski-Korsakov, Emmanuel Chabrier, Manuel de Falla, Gerónimo Giménez, Carlos Gardel.

La Hard Rock Cafe, pe 17 ianuarie, vor fi prezenţi clujenii de la Compact. Fanii trupei vor avea posibilitatea să asculte atât piese mai vechi, precum „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Eşti totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales”, cât şi piese mai recente – „La mulţi ani, iubirea mea” sau „Doare al naibii de tare”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci.

Lara Fabian revine la Bucureşti pe 3 februarie cu un concert care face parte din „50 World Tour”, turneu ce promovează „Papillon”, al 14-lea material de studio din carieră şi al 10-lea album în limba franceză. Spectacolul, reprogramat, după ce în luna noiembrie artista şi-a anulat cele două reprezentaţii de la Bucureşti din cauza unei probleme de sănătate, marchează a 50-a aniversare a artistei şi cei peste 30 de ani de carieră.

Fascinanta muzică a copilăriei revine, pe 7 şi 8 februarie, în România, la Circul Metropolitan, într-un concert extraordinar „Disney In Concert – Magical Music From The Movies”.

Mariza, îndrăgita stea a muzicii fado, revine şi ea pe scena Sălii Palatului pe 7 martie, pentru un nou şi inedit concert de sonorităţi portugheze veritabile.

RETROSPECTIVA concertelor din Bucureşti 2019: Bon Jovi, The Cure, Metallica, Ed Sheeran, Mariza

Cunoscuta formaţie Boney M va susţine pe 8 martie un concert aniversar tot la Sala Palatului. Trupa sărbătoreşte 45 de ani de activitate, setlistul urmând să cuprindă cele mai frumoase piese din discografia formaţiei.

Pe 9 martie, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti va avea loc Gala Stelelor Baletului Rus, cu participarea unora dintre cei mai mari balerini ai momentului de la celebrele teatre Bolshoi Moscova şi Mariinsky Sankt Petersburg.

Şi celebrul Richard Clayderman revine în România cu un nou concert dedicat Zilei Femeii – „La Belle Epoque”. Evenimentul va avea loc la Ateneul Român pe 14 şi 15 martie.

Maestrul Tudor Gheorghe revine şi el la Sala Palatului pe 20 martie, cu o premieră – spectacolul „Risipitorul de frumuseţi”. El va fi însoţit de Corul şi Orchestra CONCERTINO, sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu.

Tot în luna martie, pe data de 30, revine la Sala Palatului Pink Martini. A doua zi, pe 31 martie, formaţia va cânta şi în clubul Fratelli Studios.

Goran Bregović va susţine la Bucureşti, pe 2 aprilie, un nou show în care va cânta toate hit-urile din carieră, alături de trupa sa – Wedding & Funeral Orchestra.

Andra se întoarce şi ea la Sala Palatului pe 5 aprilie cu producţia „Pasion”, un spectacol de muzică latino din care nu vor lipsi invitaţii surpriză.

Trupa Cargo, cu Adi Bărar – chitară, Adrian Igrişan – voce, Tavi Pilan – tobe, Ionuţ Cârjă – clape şi Alin Achim – bass, va aniversa 35 de ani de la înfiinţare cu un concert care va avea loc pe 16 mai, la Arenele Romane.

A doua ediţie a Retro Music Festival va avea loc, anul viitor, la Romexpo, în perioada 29 – 31 mai. Printre artiştii care au fost deja confirmaţi se numără Bosson, A la Carte, East 17, Solid Base, Ken Laszlo, Afric Simone, Ryan Paris, Dschinghis Khan, Cappella, Dr. Alban, Gibson Brothers, Elena Paparizou, Vick Krishna fka. the Underdog Project, C&C Music Factory.

Toto Cutugno, celebrul cantautor italian în vârstă de 76 de ani, va susţine un nou concert la Sala Palatului pe 29 mai. Cu acest prilej, „L’italiano vero” va sărbători 50 de ani de activitate.

Pe 30 şi 31 mai şi pe 1 iunie, la Romexpo, are loc „THE Concert”. Printre artiştii care vor urca pe scenă se numără Alina Eremia, AMI, ANTONIA, Carla’s Dreams, INNA, Irina Rimes, Mark Stam, Minelli, PAX, Sickotoy, The Motans, Vanotek şi 5GANG.

Formaţia suedeză de symphonic metal Therion revine în România în 2020 în cadrul Maximum Rock Festival, în perioada 13 – 14 iunie, la Arenele Romane.

Tot la Arenele Romane, pe 21 iulie, revine şi Judas Priest în cadrul turneului aniversar 50 Heavy Metal Years. Turneul celebrează 50 de ani de activitate a britanicilor.

FOTO: InfoMusic.ro

Câştigătoare a două premii Oscar şi a cinci premii Grammy, Celine Dion va susţine în premieră în România un concert extraordinar, în cadrul turneului „Courage World Tour”, pe 29 iulie, la Arena Naţională.

David Garrett, superstarul care a cucerit publicul din România în 2018 cu două reprezentaţii sold-out ale concertului „Explosive Live”, revine pentru două concerte la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Concertele fac parte din turneul mondial „Unlimited Live” şi vor avea loc pe 21 octombrie la Sala Palatului din Capitală, iar pe 23 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca.

(SURSA: Agerpres)

35 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =