Caută
Close this search box.

Ce RUȘINE: “Eu nu plec la Dinamo să mă bat la retrogradare!”

Mihai Butean, fundașul dreapta de la CFR Cluj, a refuzat împrumutul la Dinamo și le-a transmis șefilor campioanei României că nu vrea să se bată la retrogradare.

Mihai Butean a refuzat împrumutul la Dinamo
Mihai Butean a refuzat categoric împrumutul la Dinamo, chiar dacă șefii clujenilor se înțeleseseră deja cu dinamoviștii pentru împrumutul până la finalul sezonului al fundașului.

Oficialii celor de la CFR au vorbit cu fotbalistul, însă au avut parte de o surpriză. Fundașul a refuzat categoric să plece la Dinamo și a spus că preferă să rămână la Cluj!

Deși au încercat să-l convingă cu argumentul că acolo va fi titular, ceea ce nu are cum să se întâmple la campioana României în condițiile aducerii lui Ciobotariu, Butean a fost categoric.„Eu nu plec să mă bat la retrogradare!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Butean conducerii lui CFR Cluj.

Mihai Butean a refuzat în vară și FCSB-ul pentru a juca la CFR Cluj și pentru a fi antrenat de Dan Petrescu: „Le mulțumesc celor de la FCSB și Dinamo că s-au interesat de mine, din punct de vedere sportiv am ales campioana României, cu toate că celelalte oferte au fost mai bune financiar.

A contat foarte mult că echipa este pregătită de Dan Petrescu, a fost cel mai bun fundaș dreapta al României și sunt onorat să mă antreneze un component al Generației de Aur”, și-a explicat Butean alegerea la vremea respectivă.

23 de ani a împlinit Mihai Butean pe 14 septembrie
700.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Butean, conform transfermarkt.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri