Caută
Close this search box.

Ce surpriză a avut şoferul unui BMW care făcea SEMNE OBSCENE unei colege de trafic VIDEO

bmw

Un bărbat din Oţelu Roşu care conducea extrem de agresiv pe autostrada Deva – Nădlac a fost amendat de Poliţie. Bărbatul i-a dat numeroase flash-uri unei şoferiţe, iar apoi i-a făcut semne obscene.

Şoferiţa pe care a agresat-o este avocată. Alături de ea, se afla soţul, şi acesta avocat: Florin Kovacs, din Timişoara. Aceştia l-au filmat pe BMW-ist şi au sunat la 112.

Şoferul BMW-ului a fost identificat în persoana lui Popovici Flavius Laurenţiu, 25 de ani, din Oţelu Roşu, care a şi fost amendat cu 1.305 lei.

Incidentul s-a petrecut pe 31.10.2019, pe autostrada A1, Deva – Nădlac, la kilometrul 473, când şmecherul din BMW a scos degetul mijlociu pe geamul maşinii, după ce conducătorul care circulă în acelaşi sens nu i-a eliberat, la flash-urile repetate, banda de mers.

“A săvârşit gesturi obscene la adresa unui conducător auto ce se afla în trafic, abaterea fiind surprinsă video de către camera de bord a unui autovehicul”, se menţionează în procesul verbal de contravenţie întocmit de IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri