Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu o face pe Violeta Alexandru „soroşistă radicală”, care „jigneşte oribil milioane de români”

codrin ştefănescu

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, o acuză pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, că jigneşte oribil milioane de romani. El susţine că Alexandru „a fost sorosist radical”.

„Ministrul Muncii jigneşte, în mod inadmisibil şi oribil, milioane de oameni! Nu poţi să afirmi în public că romanii sunt puturoşi şi au tendinţa de a muncii cât mai puţin sau deloc.

Este înfiorător să spui lucrul acesta, chiar dacă eşti ministru pnl, fost sorosist radical şi te-ai numit cândva Baubau. Pentru că e o prostie la fel de mare cât programul vostru de guvernare!”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Liderii PSD au declanşat o campanie foarte agresivă la adresa Violetei Alexandru, pe care o acuză că vrea să crească vârsta de pensionare.

Ministrul Muncii a revenit joi cu noi detalii despre creşterea vârstei de pensionare, la cerere, la 70 de ani, pentru anumite categorii sociale.

Alexandru a precizat că a dus acest subiect în discuţie dat fiind schimbările de la nivel european privind creşterea vârstei de pensionare, adăugând că, în acest moment, Guvernul e departe de a lua o decizie.

„Am început să documentăm subiectul. Nu cred că e de luat o decizie fără o dezbatere. Personal, între speranţa de viaţă şi pensionare, merită mai întâi să facem o dezbatere. Să vedem dezbaterile mai întâi. Suntem departe de a lua o decizie.

Însă am văzut la nivel european intenţia de a genera o schimbare în această privinţă şi m-am simţit datoare să discutăm şi noi. În funcţie de cum reacţionează societatea, vom trece la măsurile care se impun. O să fie un impact în sistemul public mai mult decât în cel privat. Nu mă grăbesc să vă anunţ nişte decizii din moment ce nu sunt”, a declarat Violeta Alexandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri