Caută
Close this search box.

Corina Creţu a anunţat că nu se întoarce în PSD

corina creţu

Corina Creţu, fost comisar european din partea României, anunţa că a fost contactată de Claudiu Manda şi Mihai Tudose pentru a-i cere să se întoarcă în PSD. Ea a refuzat categoric, afirmând că PSD nu se poate reforma.

„La Parlamentul European am avut discuţia aceasta, la începutul sesiunii. Le-am spus foarte clar că nu plec de la Pro România. Cu dl Manda şi cu dl Tudose, când a plecat Mihai, am avut această discuţie. Din punctul meu de vedere, subiectul este închis. Nu ascund faptul că mi-au oferit posibilitatea de a reveni în PSD.

Am o colaborare foarte bună cu colegii mei din Parlamentul European pentru că sunt subiecte de interes naţional, dar în ceea ce priveşte întoarcerea mea în PSD nu se pune problema. Am plecat pentru nişte principii foarte clare după 29 de ani în PSD. A fost o decizie foarte grea pentru mine, dar odată plecată nu cred că se mai pune problema să mă întorc pentru că nu cred că s-a schimbat nimic şi pe de altă parte am plecat cu Victor Ponta la drum într-un proiect şi cred că Pro România poate să devină principală forţa de centru-stânga. Nu cred că se mai poate reforma cu adevărat partidul din care am făcut parte.

Am rămas singura din partea Pro România în Parlamentul European. Am mai trecut în viaţa prin momente…chiar dacă situaţia e mai dezavantajoasa faţă de mine, dacă aş fi tăcut şi nu aş fi tras semnale de alarmă legat de România probabil aş fi fost pe lista la PSD, numai că nu aş fi fost eu cu conştiinţa împăcată, aşa că nu regret nicio secundă şi nici nu am de gând să plec din Pro România”, a declarat Corina Creţu.

Europarlamentarul Mihai Tudose, revenit în PSD după demisia din Pro România a declarat recent la Brăila, că regretă trecerea de la PSD la Pro România. Tudose l-a criticat pe Victor Ponta despre care a spus că s-a comportat la fel ca Liviu Dragnea.

„Când l-am cunoscut mai bine pe noul Ponta, mi s-a făcut dor de Dragnea”, le-a transmis Tudose delegaţilor prezenţi la conferinţa judeţeană.

Mihai Tudose s-a referit şi la fostul premier Viorica Dancila, despre care a spus că ar fi votat cu „două mâini” demiterea să.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri