Caută
Close this search box.

Criminalul din Caracal a cerut arest la domiciliu

Soarta lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, este decisă astăzi. Criminalul de la Caracal şi vecinul său acuzat de viol, Ștefan Risipiţeanu, au fost transferaţi, joi, în Arestul IPJ Olt, ulterior urmând să ajungă la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu au ajuns, în cursul zilei de vineri, la Tribunalul Olt. Cei doi vinovați au ajuns în sala de judecată și au fost întrebați ce părere au despre măsura arestării preventive.

Potrivit informațiilor, criminalul de la Caracal i-ar fi surprins pe toți atunci când a spus magistraților faptul că nu mai dorește să stea în închisoare și să fie acuzat de crimă și viol, solicitând totodată plasarea lui în arest la domiciliu.

Această rugăminte vine în contextul în care Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a mărturisit oamenilor legii faptul că nu suportă modul în care este tratat de către ceilalți deținuți din Penitenciarul Jilava. Acesta a declarat că este scuipat, amenințat și înjurat în mod frecvent.

Mai mult decât atât se pare că mama Luizei Melencu, una dintre tinerele pe care Dincă le-a omorât, a primit scrisori de la deținuții din Penitenciarul Olt, care au anunțat-o că acesta va avea parte de „un tratament special” pentru faptele sale, fiind bănuit inclusiv că ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane. Există numeroase situații în care violatorii sau pedofilii au fost agresați sau au primit un tratament dur din partea celorlalți deținuți.

La venirea sa la Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă s-a confruntat cu mulțimea furioasă, care l-a huiduit și i-a strigat cuvinte grele precum „Spânzură-te singur”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri