Caută
Close this search box.

CTP, despre Meleșcanu: Un impostor sinistru, băgat în afaceri tenebroase cu bani spălaţi ai Securităţii

teodor meleşcanu

CTP a vorbit la Digi24 despre decizia CCR cu privire la alegerea neconstituțională a lui Teodor Meleșcanu la șefia Senatului. Gazetarul a spus că Meleșcanu este un „impostor” și a ajuns în mai toate funcțiile cu complicitatea multor politicieni care „știau bine cine este”.

În decembrie 1989, la Viena, Meleşcanu se afla la o întâlnire diplomatică, și întrebat ce se întâmplă în România, răspundea: „Sunt zvonuri și relatări de presă nefondate”, cum că armata ar fi deschis focul asupra celor de la Timișoara”.

„Știam de mult lucrul ăsta, încă din 1990, 91. Meseria m-a făcut să știu. Oamenii nu îl știau, marea masă de cetățeni nu avea de unde să știe ce făcea domnul acesta la Viena.

Și nu făcea numai declarațiile alea, mai făcea și alte lucruri, în legătură cu Marin Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu, găsit cică spânzurat acolo.

O întreagă poveste tenebroasă, cu bani mulți, cu conturile de la Viena, bani spălați ai Securității, în care personajul principal e acest domn.

Dar cine mai știa? Păi știau lucrul ăsta Ion Iliescu, fruntașii PSD-iști, fruntașii PSDR-iști care l-au luat în rândurile lor, care l-au făcut ministru de externe în Guvernul Văcăroiu. Știau foarte bine lucrul ăsta.

Deci a mers cu PSD-ul domnul acesta. Când nu i-a mai ținut cu PSD-ul, unde s-a mutat domnul Meleșcanu? La liberali, fără nici un fel de problemă, a trecut la liberali. La alianța DA. A fost numit de Traian Băsescu șef al SIE, al Serviciului de Informații Externe. Traian Băsescu l-a numit, probabil cu gândul că a fost înainte de 1989 ofițer DIE.

Și atunci… era o afinitate între domnul „Petrov” de la Anvers și domnul Meleșcanu.

Eu vă spun că Traian Băsescu știa foarte bine cine e Meleșcanu, că liberalii știau foarte bine cine este Meleșcanu când l-au promovat, l-au făcut senator, l-au pus în funcții și a ajuns acum cu ajutorul tot al unor liberali – cei din ALDE -, a ajuns al doilea om în stat.

Ce spune asta? Spune că impostura în țara asta beneficiază de complicitate, impostura nu funcționează de una singură niciodată. Sunt o grămadă de oameni care știu că respectivul individ este un impostor sinistru și care, din diverse interese, tac. Și chiar îl promovează”, a declarat CTP la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri