Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Piteşti, că în situaţia în care moţiunea de cenzură va trece, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un premier şi că există varianta unui guvern de uniune naţională.

„Este o moţiune serioasă şi chiar dorim să treacă această moţiune (…). După moţiune, dacă va trece, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un prim-ministru, deoarece nu avem un proiect politic şi nu avem un program de guvernare. Cred că este suficientă experienţa guvernării PNL fără un program de guvernare coerent şi vedem cu toţii şi simţim mai ales cu toţii costurile. Este varianta unui guvern de uniune naţională până în noiembrie, când sunt alegerile la termen. Nu înţelegem acest moft de a face alegeri cu două-trei luni sau patru-cinci luni înainte de alegerile care sunt la termen. Preşedintele României are atributul de a desemna un prim-ministru şi cred că intrăm într-o logică constituţională democratică”, a spus Ciolacu, citat de Antena3.

Ciolacu a subliniat că important este acum ca pachetul de legi electorale să nu fie modificat altfel decât de Parlament.

81 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Ceea ce propune partidul de infractori si puscariasi PSD este egal cu fix poula, fix zero! Niciodata nu va fi un guvern de uniune nationala cu mafiotii si infratorii PSD-sti, gasi-i-ar MOARTEA pe toti, de la cel mai mare la cel mai mic infractor PSD-ist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =