Caută
Close this search box.

Dăncilă: Singura preocupare a lui Ponta e parazitismul. 2020 va fi anul dispariției sale politice

Viorica Dăncilă

Victor Ponta a declarat că își dorește ca Sorin Grindeanu să reformeze PSD și să-i convingă pe social-democrați că ”Odiosul şi Sinistra” nu mai au ce căuta în partid. (Detalii AICI) În replică, Viorica Dăncilă l-a acuzat pe Ponta de ipocrizie, căci public plânge de milă partidului, dar, de fapt, îl urăște și-l vrea distrus.

Dăncilă mai susține că liderul Pro România este cel mai mare dușman al PSD.

Singura preocupare a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic, iar 2020 va fi anul dispariției lui politice, a mai afirmat social-democrata.

„E înduioșător cum Victor Ponta își exprimă constant grija față de PSD și cum susține ideea reformei în partidul nostru. Evident, nu păcălește pe nimeni, fiindcă toți știm cât de mult „iubește” Ponta PSD-ul. Atât de mult încât s-a aliat cu Iohannis și Orban pentru a da jos un guvern PSD care a făcut multe lucruri bune pentru români.
Ponta ne dorește binele în vorbe, dar în fapte s-a dovedit cel mai mare dușman al partidului nostru. Singura competență și preocupare a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic – de cine se mai agață, pe cine mai amăgește, cui îi mai vinde gogoși.
2020 va fi anul dispariției politice a lui Ponta și a partidului său. În fața electoratului de stânga și-a pierdut orice credibilitate, iar electoratul de dreapta nu l-a agreat niciodată. PSD e singurul partid care a reprezentat și poate în continuare reprezenta cu succes electoratul de stânga”, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri