Caută
Close this search box.

Denise Rifai a început anul în forţă. Ce i-a făcut unui pesedist, în direct

Denise Rifai

Radu Cristescu, fost parlamentar PMP, azi în PSD, a fost dat afară dintr-o emisiune la care participa, la Realitatea Plus. Denise Rifai nu a mai suportat comportamentul jignitor al lui Cristescu.

Cristescu a strigat în mai multe rânduri la un alt invitat în studio, deputatul USR Cristian Seidler. ”Domnule Cristescu, vă tai microfonul! Dacă mai ţipaţi, vă tai microfonul! Ţipaţi şi mă deranjaţi”, i-a spus Denise Rifai în mai multe rânduri.

”Dar de ce să-mi tăiaţi microfonul? Vă deranjeaza orice de la PSD… Eu nu mint şi nu dezinformez. Nu vreau ca Guvernul să mă oblige să aleg între Pilonul I şi Pilonul II”, a insistat Radu Cristescu.

Initial, Rifai i-a taiat microfonul lui Cristescu. ”Sigur ca da… Stiu ca lui Ludovic Orban nu ii convine ce zic”, s-a plâns Radu Cristescu. Ulterior, Denise Rifai a decis să-l dea afară din studio, după ce Cristescu a trecut la jigniri.

Cristescu s-a enervat când Denise Rifai i-a adus aminte că a fost secretar de stat la Energie, desi este zootehnist. „Miştourile astea ieftine nu le înţeleg”, a spus Cristescu, după care a fost dat afară.

”Nu va permit jigniri, domnule! Care teatru ieftin domnule Cristescu? Este ultima emisiune cu dvs. invitat la mine. Vă rog să părăsiţi platoul”, a spus Rifai.

Un răspuns

  1. Pai asta arata ca nu e un bun moderator,si asa este,Niciodata nu a fost un moderator liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri