Caută
Close this search box.

Detalii cutremurătoare despre tânărul de 16 ani care și-a omorât prietenul

Un tânăr de 16 ani din Săcele a fost reținut de procurorii Parchetului de pe Lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov sub acuzatia de omor și lovire și alte violente.

Potrivit polițiștilor „la data de 06 ianuarie a.c., în jurul orei 03.00, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că într-un imobil situat în Colonia Metrom din mun Brașov are loc un conflict.

Echipa operativă formată din polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Brașov, alături de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov s-au deplasat la fața locului, iar cu ocazia cercetărilor efectuate au stabilit următoarele:

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între 3 bărbați, cu vârste de 16, 22 și respectiv 31 ani, a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia tânărul, în vârstă de 16 ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuțit bărbatului de 22 ani, victima suferind leziuni traumatice incompatibile cu viața, aceasta decedând ulterior.

De asemenea, tânărul de 16 ani i-ar fi aplicat și bărbatului de 31 ani o lovitură cu cuțitul în zona feței, acesta suferind leziuni care nu au impus transportarea la spital.

După comiterea faptei, autorul a părăsit locul, acesta fiind identificat și depistat de către polițiști pe raza mun. Săcele.

Acesta a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, iar la data de 07 ianuarie a.c., instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracținilor de omor și lovirea sau alte violențe”.

Ulterior, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a formulat propunerea de arestare preventivă a inculpatului.

Sursă articol: Stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri