Caută
Close this search box.

Documentar despre Simona Halep, în regia lui Radu Muntean. Incredibil ce spune Darren Cahill! VIDEO

simona halep

Simona Halep va avea primul documentar despre cariera sa. Regizorul Radu Muntean este cel care a filmat alături de Simona şi care încearcă să dezvăluie cum este fostul liderul mondial în viaţa de zi cu zi, la antrenamente, dar şi care este relaţia Simonei cu antrenorul ei.

Filmările au avut loc în Dubai, înainte de startul noului sezon, iar Simona a postat pe o reţea socială un prim trailer, în care vorbeşte despre visul de a câştiga Australian Open.

„În Australia, avem un personaj de desene animate numit Diavolul Tasmanian. Este incredibil de rapid, se învârte mereu în jurul lui. Aleargă cu 1000 de mile pe oră şi mai mereu este nervos. Mereu caută probleme. Pentru mine cam aşa este şi Simona”, mărturisește în film antrenorul Darren Cahill.

Considerat un reprezentant al „Noului Val” din cinematografia românească, regizorul Radu Muntean a debutat cu film documentar, dar are în palmares filme artistice apreciate și premiate la festivaluri internaționale: „Furia”, „Hârtia va fi albastră”, „Boogie”, „Marți după Crăciun”, „Alice T”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri