Caută
Close this search box.

Drama neştiută a lui Connect-R. „Avea probleme grave la inimă”

În ultimii ani lui Connect-R nu i-a mers tocmai „ca pe roate’, acesta divorțând de Misha, femeia care i-a dăruit o fetiță, acum în vârstă de aproape șase ani, scrie viva.ro. Artistul este, însă, și datorită meseriei, mereu cu zâmbetul pe buze.

Viața familiei lui Connect-R nu a fost doar lapte și miere. Apreciatul interpret, dar și familia  acestuia, au trecut prin momente cumplite, despre care nu au vorbit până acum. Și nici nu este ușor să faci acest lucru.

„Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!’ a dezvăluit chiar mama  acestuia la o emisiune tv. După evocarea acestui moment extraordinar, mama artistului a evocat și acele părți cumplite din trecut, de care ăi este atât de greu, aproape imposibil, să își amintească.

Astfel, înainte ca interpretul de azi să vină pe lume, mama acestuia a mai avut un copil, un băiețel care a murit la doar șapte luni. Se pare că nou-născutul a murit din cauza unor complicații de sănătate, care, cu mijloacele de care medicina dispunea atunci, nu au putut fi rezolvate la timp.

‘Noi am mai avut un copil care a murit… Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut inclusiv cu probleme grave la inimă, avea găuri… A fost cumplit.’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri