Caută
Close this search box.

Florin Iordache este sfăuitorul de taină al liderului interimar PSD, Marcel Ciolacu

florin iordache

Deputatul PSD Florin Iordache era prezent recent în biroul preşedintelui Marcel Ciolacu, unde cei doi puneau la cale strategia PSD pentru următoarea perioadă.

Iordache participa la o şedinţă restrânsă a conducerii PSD, în biroul de la Camera Deputaţilor al lui Marcel Ciolacu. Pesedistii discuta despre o eventuală sesiune extraordinară a Parlamentului şi despre moţiunea de cenzură, pe care vor să o introducă în luna februarie.

Iordache rămâne un om de bază al conducerii PSD, la fel cum a fost şi în mandatul lui Liviu Dragnea, deşi Paul Stănescu susţinea că acesta nu se va regăsi în fotografia de după Congresul PSD.

Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu au sugerat la Călăraşi că „personajele cu probleme de imagine”, precum Marian Oprisan şi Florin Iordache, nu se vor mai regăsi în prima linie a partidului.

Întrebat de un jurnalist dacă nu este cazul că „personaje cu probleme de imagine, Oprisan sau Iordache, să facă doi trei paşi în spate”, Paul Stănescu nu a apucat să deschidă gura, pentru că Ciolacu i-a şoptit: „Nu vorbim de persoane”.

Paul Stănescu s-a conformat şi a repetat întocmai. El a sugerat că Oprisan şi Iordache vor fi într-adevăr eliminaţi din fruntea PSD.

„Nu discutăm de persoane acum. Vă spunea preşedintele, vor fi nişte norme de etică în statut, vor fi nişte reguli clare, nu ne apucăm să discutăm persoane, n-ar fi corect faţă de colegii mei. Dărm cu deschiderea asta a noastră, sunt convins că vom găsi soluţii că fotografia care va fi să fie o fotografie foarte frumoasă”, a declarat Paul Stănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri