Caută
Close this search box.

Foști fondatori ai Pro România, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au virat în PNL

Doi importanți foști membri fondatori ai formațiunii politice Pro România, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, au fost primiți luni în PNL.

Liberalii i-au cooptat, de asemenea, pe deputații Damian Florea, Mircea Banias și Liviu Balint, potrivit unor surse liberale.

Cei doi – în foto, cu Victor Ponta, liderul Pro România, între ei – demisionaseră deja din formațiunea fostului premier în luna decembrie 2019.

Ludovic Orban a anunţat luni, la finalul reuniunii Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal, că „am aprobat un protocol de înglobare, de integrare în PNL a tuturor celor care au fost alături de noi la învestirea Guvernului, care au fost alături de noi la moţiunea de cenzură şi care au decis să se alăture PNL”, făcând referire la Sorin Cîmpeanu şi Daniel Constantin, doi dintre liderii Pro România care au votat pentru învestirea Guvernului PNL.

„La nivel naţional, vor fi cooptaţi în structurile de conducere domnul rector Sorin Câmpeanu şi cu domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin”, a adăugat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri