Caută
Close this search box.

FOTO. Casa unei îndrăgite artiste a luat foc! Pompierii luptă cu flăcările

Nu se mai încheie șirul veștilor rele în acest – deja – foarte agitat început de an. Accidente rutiere mortale încă din primele minute ale anului – cum, din păcate, au fost și la finele anului 2019 -, incidente grave cu petardele și focurile de artificii în noaptea Revelionului, decese ale unor personalități în chiar prima zi a a anului, accidente pe pistele de schi, deși abia a venit zăpada și multe altele. altele. Iar acum, iată, avem incendii…

Astfel, nenorocirea a lovit, undeva, în județul Olt, în familia unei îndrăgite interprete de muzică populară, chiar la început de an! Casa sa părintească a luat pur și simplu foc, iar pompierii se chinuie de ceva timp să stingă incendiul în chiar momentele redactării acestor rânduri.

Incendiul a izbucnit la o frumoasă vilă aflată în localitatea Curtișoara, la opt kilometri de Slatina, capitala județul Olt, vilă în care s-a născut și a copilărit Emilia Dorobanțu, aflată acum – din fericire – peste hotare.

Doar o minune a făcut ca nimeni să nu fi fost rănit de flăcări, deoarece părinții artistei nu se aflau acasă în momentul când incendiul a cuprins vila.

Aceștia au avut totuși nevoie de îngrijiri medicale atunci când s-au întors acasă și și-au văzut agoniseala de-o viață mistuită de flăcări. O ambulanță a fost cemată pentru cei doi, iar medicii le-au acordat îngrijiri medicale.

Pompierii acționează cu 3 mașini și 30 de militari. Emilia Dorobanțu se află în străinătate și a aflat de incendiu de la familia sa. Cântăreața are în vilă mai multe costume populare, cu o valoare sentimentală pentru artistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri