Caută
Close this search box.

FOTO. Michael Schumacher a ajuns într-o stare gravă și e de nerecunoscut

Informații tulburătoare despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! Fostul pilot și campion mondial de Formula 1 a ajuns să arate deplorabil, iar imaginea care circulă pe internet a șocat publicul larg (a se vedea mai jos).

Michael Schumacher se află într-o stare foarte gravă, așa cum notează și neurochirurgul Nicola Acciarri, de la spitalul Bellarria din Bologna.

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului. Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o„, a declarat neurochirurgul, potrivit Cancan.

Michael Schumacher a ajuns de nerecunoscut.

În urmă cu șapte ani, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un accident cumplit. În data de 29 decembrie 2013, s-a produs tragedia în Alpii Francezi. S-a lovit foarte tare la cap, iar în prezent starea de sănătate este deplorabilă. S-au investit 20 de milioane de euro pentru tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri