Caută
Close this search box.

FOTO. Șoc și DOLIU în sport. A murit o legendă a baschetului mondial, alături de fiica sa de 13 ani

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a murit duminică, în Statele Unite, în urma prăbușirii unui elicopter, în California.

Kobe Bryant, 41 de ani, a evoluat timp de 20 de ani în NBA (până în 2016), unde a cucerit 5 titluri cu Los Angeles Lakers și a fost de 18 ori selecționat în All Star Team.

Kobe Bryant se afla într-un elicopter care s-a prăbușit în Calabasas, duminică seară.

Cinci persoane au murit în tragedie, a anunțat biroul șerifului din Los Angeles. Anchetatorii americani au confirmat că printre victime se află și legendarul baschetbalist de la LA Lakers.

Potrivit TMZ, elicopterul aparținea chiar fostului sportiv. Kobe Bryant călătorea împreună cu alte 3 persoane și cu pilotul. Aparatul de zbor s-a prăbușit, iar un incendiu a izbucnit.

În ciuda intervenției de urgență a salvatorilor, nicio persoană nu a supraviețuit accidentului, informează Digisport.

Cauza prăbușirii este încă investigată de anchetatori.

Un martor a spus pentru TMZ că a auzit o serie de pocnete la motorul elicopterului, înainte de prăbușire.

Kobe a evoluat toată cariera sa, din 1996 în 2016, la o singură echipă, Los Angeles Lakers, cu care a câștigat de cinci ori titlul în NBA. Apropiații au confirmat că soția sa, Vanessa, nu se afla în aparatul de zbor. Una dintre ultimele imagini cu Bryant în viață a apărut zilele trecute, când baschetbalistul s-a aflat în tribune la un meci din NBA, alături de fiica sa cea mare, Gianna, și ea jucătoare. Bryant avea 4 copii. După ce inițial se anunțase că nimeni din familie nu se urcase în elicopter, agențiile de presă au revenit: Gianna Maria Onore, ”GiGi”, a decedat și ea. Cu toții mergeau la un ”dezmorțire”, la Academia celui poreclit ”Mamba”. Cel mai mic copil al lui Kobe, Capri, s-a născut în iunie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri