Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, îi acuză de FAKE NEWS pe Nicușor Dan și Vlad Voiculescu.

Gabriela Firea afirmă despre cei doi că sunt ”două personaje tragi-comice luptă pentru adjudecarea posturii de învins al alegerilor”.

De ceva vreme, în cadrul unei alianțe care a mintit ca salveaza Bucurestiul dar nu a reusit decat sa-l blocheze, se dă o luptă pe viață și pe moarte, între două personaje tragi-comice, pentru adjudecarea posturii de învins al alegerilor pentru Primaria Generala al Capitalei.

Întrucât e limpede pentru oricine că niciunul dintre cei doi politicieni închipuiți nu este capabil să vină în fața propriilor colegi cu idei constructive legate de București, ei se întrec doar în atacuri la adresa mea și a echipei mele, având la bază informații trunchiate sau chiar false și opinii personale care țin loc de fapte.

Azi au întrecut însă orice limită a bunului simț. Unul dintre ei înfierează Primăria Capitalei pentru defrișările (legale, potrivit ministrului Mediului) din Pădurea Băneasa, în condițiile în care Municipiul București nu este nici proprietar, nici administrator al vreunui metru pătrat din acea pădure, iar celălalt îmi aduce niște acuzații fantasmagorice cum că aș fi dat dispoziție să se stropească străzile cu o substanță miraculoasă menită să țină praful la sol, ca să iasă măsurătorile bine.

O dezinformare crasă PLUS un fake-news”, scrie Gabriela Firea pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =