Caută
Close this search box.

Iaşi: Mai multe persoane audiate în legătură cu agresarea a doi poliţişti în localitatea Mironeasa

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au întocmit dosar penal pentru ultraj, au declarat surse judiciare, citate de Agerpres, după ce doi poliţişti din localitatea Mironeasa au fost bătuţi marţi seară, de mai multe persoane, în timp ce interveneau la un apel 112 pentru aplanarea unui conflict

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că, marţi seara, poliţiştii au fost chemaţi să aplaneze un conflict semnalat prin serviciul de urgenţă 112. Când au ajuns la locul solicitării, scandalul a degenerat. Doi dintre scandalagii au lovit poliţiştii în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele. Pentru a scăpa, unul dintre poliţişti a fost nevoit să tragă două focuri de avertisment în plan vertical.

Pentru a calma situaţia a fost nevoie de intervenţia Serviciului de Acţiuni Speciale.

Cei doi poliţişti au fost la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Sf Spiridon pentru a primi îngrijiri medicale.

Dosarul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care au întocmit dosar de ultraj. În cursul zilei de miercuri mai multe persoane au fost aduse la audieri, au mai menţionat sursele respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri