Caută
Close this search box.

În loc de „La Mulţi Ani”, Ciolacu acuză Guvernul că fură din buzunarele românilor

ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că ”este o mizerie” că, în timp ce romanii se pregăteau de Revelion, Ministerul Finanţelor a majorat accizele la carburanţi.

”Aceşti oameni au început să fure din buzunarele romanilor încă din prima zi a anului”, afirma liderul PSD.

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Citu, afirma că eliminarea supraaccizei a redus preţul la pompa. De la miezul nopţii un litru de carburant costa cu 32 de bani mai puţin, ca urmare a eliminării de la 1 ianuarie a supraaccizei la carburanţi.

”Este o mizerie că marţi seara, la ora 19.00, în timp ce romanii se pregăteau de Revelion şi guvernanţii se întreceau în urări de bine, Ministerul Finanţelor să majoreze pe ascuns accizele la carburanţi! Practic, aceşti oameni au început să fure din buzunarele romanilor încă din prima zi a anului! Este exact ceea ce avertizăm şi speram să nu se întâmple!”, a scris pe Facebook preşedintele interimar al PSD.

Acesta a precizat că ”PSD somează Guvernul Orban să înceteze bătaia de joc la adresa propriilor cetăţeni şi să stopeze practică adoptării pe ascuns a unor măsuri cu impact direct în viaţa tuturor”.

”Ne vom lupta cu toate armele în Parlament pentru a opri astfel de măsuri luate de acest guvern incompetent, ajuns la putere prin minciuni şi manipulare”, a mai scris Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri