Caută
Close this search box.

Înalta Curte INTERZICE mass-media să filmeze tablourile lui Darius Vâlcov

darius vâlcov

Alex Costache, jurnalist la TVR specializat pe Justiţie, anunţă că ÎICCJ i-a interzis să filmeze tablourile lui Darius Vâlcov. DNA îl acuză pe Vâlcov că operele de artă au fost achiziţionate cu bani din şpagă.

„Efectele colonizării Înaltei Curţi. Nu le-am cerut să îmi dea acasă tablourile lui Vâlcov, Eva şi Simu, nu le-am cerut să le vândă anticipat pentru recuperarea prejudiciului aşa cum fac alte state, le-am cerut doar să ne lase să le filmăm ca să le vedem.

Nişte opere de artă, chiar dacă cumpărate cu bani presupus furaţi, trebuie văzute, expuse, nu ţinute la întuneric. E vorba de 700 de opere de artă printre care Picasso, Warhol, Baba, Iser, Câlţia.

P.S. Elisabeta Roşu este noul purtător de cuvânt al ICCJ şi a fost preşedinte al CAB după ce Lia Savonea a plecat la CSM. A condamnat protestele magistraţilor împotriva legilor PSD ale Justiţiei, ba chiar a chemat jandarmii să îi alunge pe magistraţii protestatari de pe treptele Palatului de Justiţie.

Daniel Grădinaru este şeful Secţiei penale a ICCJ, fost purtător de cuvânt al CAB pe vremea când Savonea era şefa CAB.

Corina Corbu e şefa ÎCCJ, fosta inculpată, achitată după anularea unor probe”, a explicat Costache, pe Facebook. ICCJ afirmă că tablourile nu pot fi filmate, pentru că Darius Valcov beneficiază de prezumpţia de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri