Ingrid Mocanu, una dintre invitatele de casă ale postului Antena 3, a postat un mesaj urât la adresa Cristinei Ţopescu, pe care nu poate să o ierte că i-a susţinut pe protestatarii din Piaţa Victoriei.

„Era dintre aceia care iubea animalele… oamenii mai puţin… plăcerea hastagiană de a vedea semeni prin puşcarii nu poate fi compensată decât cu aroganţa că iubesc animalele”, a scris Mocanu pe Facebook.

„Din 26 decembrie 2019 nimeni nu s-a interesat de Cristina Topescu. Era consiliera ministrului Sănătăţii. Pe 30 şi 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au făcut apoi state de plată. Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost plătită pentru zilele alea?

Că la Dragnia aşa era fapta: nişte dudui luau bani şi nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sănătăţii nu se pune?

Desigur că este trist şi regretăm profund ce a păţit. Era dintre aceia care iubea animalele… oamenii mai puţin… plăcerea hastagiana de a vedea semeni prin puşcarii nu poate fi compensată decât cu aroganţa că iubesc animalele.

A murit cu animalele… departe de oameni şi fără ca vreunuia dintre cei ce se clamează prietenii ei la TV să îi fi păsat şi să fi vrut să ştie ce este cu ea”, a scris Mocanu pe contul său de Facebook.

În martie 2019, Cristina Topescu le cerea revoltată propagandiştilor PSD să nu se mai folosească de numele tatălui ei, Cristian Topescu.

FOTO: podul.ro

„Nemernicilor, până aici! Tatăl meu a detestat ce face PSDragnea”, scria Cristina Topescu pe Facebook.

20 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =