Caută
Close this search box.

Ion Cristoiu, ipoteză surpinzătoare: Ludovic Orban va candida la Primăria Capitalei

ludovic orban

Ion Cristoiu crede că PNL are nevoie de o candidatură spectaculoasă (premierul Ludovic Orban) pentru Primăria Capitalei ca să aibă șanse în fața lui Nicușor Dan, iar la Palatul Victoria ar putea ajunge Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL.

Sunt argumente politice solide (pentru candidatura lui Orban la locale). La ora actuala marea problema a PNL la locale este USR. P

rincipala batalie care se va duce va fi Primaria Bucurestiului, castigarea primariei de un partid va avea un efect devastator, urias, asupra intregului mediu politic.

PNL are o problema, trebuie sa il contracareze pe Nicusor Dan, care nu poate fi contracarat decat printr-o candidatura spectaculoasa de genul Ludovic Orban.

Orban si-a dorit intotdeauna aceasta postura de primar, a si candidat. Functia de primar e mult mai sigura decat cea de premier, pentru ca 4 ani e foarte greu de presupus ca vei pica. Ai o suma uriasa de bani la dispozitie. Si o imagine mediatica foarte puternica. Este o trambulina pentru functia de Presedinte mult mai mare decat cea de premier
Cred ca se va face o rocada, Rares Bogdan premier”, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri