Caută
Close this search box.

Iubitul Andreei Antonescu, ACCIDENTAT grav pe pârtie, pe Valea Prahovei

Sute de accidente au avut loc pe pârtii în primele zile din 2020. În medie, în fiecare zi s-au petrecut câte 50 de incidente. Astfel, vacanţele unor turişti s-au încheiat la spital.

Și iubitul Andreei Antonescu a avut ghinion. A fost lovit puternic de o placă de snowboard, care a fost scăpată de sub control.

Unul dintre cele mai grave accidente din acest an s-a petrecut pe pârtia din Sinaia, acolo unde un copil a fost accidentat după ce un adult l-a împins din greşeală. Copilul a fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.

Printre cei accidentaţi pe pârtiile de schi se află şi Ştefan Manolache, iubitul cântăreţei Andreei Antonescu.

Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache se aflau la Azuga, unde s-au oprit pe marginea pârtiei pentru a face câteva fotografii, potrivit Antena 3. O placă de snowboard, care a fost scăpată din vârful pârtiei, l-a lovit pe Ştefan foarte puternic.

Din fericire, salvamontiştii erau în zonă şi i-au acordat primul ajutor. Mai apoi, Ştefan Manolache a fost transportat la spital.

Sute de accidente au avut loc în ultimele zile pe pârtiile de schi, iar salvamontiştii trag semnale de alarmă. Accidentele se produc pentru că mulţi dintre turişti schiază iresponsabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri