„A venit băiatul care era drăguţ, este un tip curtenitor, m-a luat de umeri, a încercat să îmi capteze atenţia.

În trecut, Mario Iorgulescu, devenit „celebru” după accidentul rutier în care a omorât, pur și simplu, un bărbat care stătea cu mașina la stop, recunoștea și el faptul că s-a simțit atras de Oana Zăvoranu. Cu toate acestea, tânărul spune că nu a încercat să o agațe, în vreun fel sau altul pe vedetă.

„Trebuie să recunosc că este o femeie frumoasă şi este foarte usor sa te îndrăgosteşti de ea.

Un flirt nevinovat se poate transforma usor într-o poveste de dragoste. Dar nu este şi cazul nostru”, a spus Mario Iorgulescu – în foto -, despre Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu s-a aflat la un pas să fie iubita lui Mario Iorgulescu! Între cei doi a existat la un moment dat o interacțiune. Conform celor de la cancan.ro, în anul 2014, fiul președintelui LPF ar fi încercat din răsputeri să-i atragă atenția vedetei.

Totul s-a întâmplat în luna februarie a anului trecut. Cei doi s-au intersectat într-un club de fițe din București. Acela a fost momentul în care Mario Iorgulescu nu a mai ezitat și a trecut direct la fapte.

Acesta a încercat din răsputeri să-i atragă atenția. Conform sursei citată, fosta soție a lui Pepe a fost pur și simplu asaltată de Mario Iorgulescu, întrucât acesta nu s-ar fi dezlipit de ea!

N-a fost chiar pe placul vedetei. Oana Zăvoranu spune că nu l-a putut vedea niciodată pe Mario ca pe un posibil iubit. Aceasta a povestit și cum a decurs întâlnirea celor doi, în club. Conform Oanei Zăvoranu, fiul președintelui LPF s-a „împăunat” serios pentru a-i atrage atenția

59 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 5 =