Caută
Close this search box.

Liderii PSD au decis înlocuirea lui Liviu Alexa din fruntea organizație județene Cluj. Fostul jurnalist s-a remarcat doar prin derapajele de limbaj și comportament

Liderii PSD au decis marți înlocuirea lui Liviu Alexa din fruntea organizație județene de Cluj. Fostul jurnalist, care s-a remarcat doar prin derapajele de limbaj și comportament în mandatul său, va fi înlocuit de către Gheorghe Șimon, fost ministru al Economiei în guvernul Tudose, conform unor surse din CEx citate de G4Media.

Liviu Alexa care a fost adus în partid de Viorica Dăncilă și numit direct președinte interimar al PSD Cluj. Acesta era cunoscut drept un jurnalist aflat pe statul de plată al PSD.

Proaspăt instalat în funcție, Liviu Alexa i-a numit „boschetari de presă” pe jurnaliștii din Asociația Profesioniștilor de Presă Cluj, care îi adresaseră o scrisoare de protest premierului Viorica Dăncilă, reclamând atacurile la persoană de noul șef al filialei clujene.

Alexa a folosit etichetări precum „marea asociație a papagalilor din Cluj, compusă din boschetari”, „analfabeți”, „gângavul președinte al APPC”, spune despre unii ziariști „tare triști sunteți, bă, nici un copil nu sunteți în stare să faceți” și că în locul lor și-ar băga capul în WC și ar trage apa.

Alexa nu era la prima abatere de acest fel fiind dat în judecată înainte de venirea în PSD din cauza comportamentului agresiv și a limbajului vulgar.
Nu doar jurnaliștii au căzut pradă atacurilor verbale ale lui Liviu Alexa ci chiar și colegii de partid. Liviu Alexa l-a numit pe Horia Nasra, cel în locul căruia a venit în fruntea PSD Cluj, drept „leneș, ratangiu și fără realizări” și i-a cerut demisia din Parlament.

Iar înainte de alegerile prezidențiale s-a lansat într-o serie dură de jigniri la adresa deputatei PSD Cristina Burciu după ce aceasta a anunțat că va vota învestirea guvernului Ludovic Orban.

„Cristina Burciu este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătușică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputăție”, a declarat Alexa.

Cu toate acestea, Liviu Alexa nu a fost niciodată sancționat de către Viorica Dăncilă în ciuda faptului că membrii proprie organizații județene se delimitau de el și cereau schimbarea din funcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri