Caută
Close this search box.

Mădălina Mihalache, jurnalista care l-a enervat cumplit pe Liviu Dragnea, PLEACĂ la Antena 3

mădălina mihalache

Mădălina Mihalache, jurnalista de la Realitatea Plus, pleacă la Antena 3. Mihalache se ocupa de PSD, în redacţia de ştiri a postului Realitatea.

Mihalache a reuşit să îl enerveze rău pe Dragnea, în vremurile acestuia de aur, cu întrebări deranjante de mai multe ori. Antena 3 în schimb l-a susţinut puternic pe Dragnea, realizatorii postului dedicându-i deseori osanale pentru luptă să cu „statul paralel”. Acum, nimeni de la Antena 3 nu mai vorbeşte despre „statul paralel”.

Iată una dintre situaţiile în care Madalina Mihalache l-a determinat pe Dragnea chiar să zbiere la ea. Este vorba despre o conferinţă de presă în care jurnalista l-a întrebat pe şeful de atunci al PSD şi al guvernului despre partidele de vânătoare cu directorul Tel Drum.

Reporter: Spuneaţi că nu aţi fost la vânătoare cu Petre Pitiş, că nu l-aţi mai văzut de 15 ani. Au apărut fotografii care arată că v-aţi văzut la partide de vânătoare.

Dragnea: Am fost la sute de partide de vânătoare. Nu mai ştiu. Habar n-am.

Reporter: Nu ştiaţi dacă este Petre Pitiş acolo?

Dragnea: Doamna procuror, v-am răspuns. Nu este de ajuns? O ţineţi lângă cu întrebarea asta, în zece forme?(Dragnea începe să ţipe) Întrebarea mea este foarte simplă: Vorbesc mai tare ca să audă şi DNA-ul. A merge la vânătoare este infracţiune? Vă întreb.

Reporter: Iar eu v-am întrebat.

Dragnea: Puteţi da şi răspunsuri?

Reporter: Eu nu pot da răspunsuri. E o jignire pe care mi-o adresaţi în acest moment. (jurnalista deja începe să aibă lacrimi în ochi)

Dragnea: Până la urmă cred că ar trebui să fie chemaţi şi vulturii şi mistreţii şi iepurii, care ar trebui arestaţi.

Reporter: Întrebarea mea a fost cu totul alta.

Dragnea: Şi răspunsul meu a fost acelaşi. V-am adresat o întrebare în calitate de jurnalist.

Dragnea: Şi eu v-am răspuns în calitate de preşedinte al unui partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri