Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu e de acord cu masacrarea Justiţiei de PSD, în Era Dragnea, şi spune că de vină a fost comunicarea

Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că PSD susţine funcţionarea în continuare a Secţiei Speciale. El a mai spus că PSD a greşit doar din punct de vedere al comunicării, atunci când a schimbat legile Justiţiei.

„Abordarea cu legile justiţiei a fost o greşeală, sub forma comunicării şi prin faptul că liderul partidului, având anumite probleme, imediat s-au putut face nişte asocieri”, a declarat Ciolacu la Antena 3. „Multe dintre modificări au fost necesare”, a adăugat Ciolacu, enumerând şi Secţia Specială printre acestea.

El a ţinut să sublinieze că PSD susţine în continuare Secţia Specială.

„Nu înţeleg de ce este acest atac asupra SIIJ. Atributul parlamentului este să facă legi, al ministrului Justiţiei să le aplice. Ministrul Justiţiei a venit cu memorandum pentru desfiinţarea SIIJ. Dacă ministrul considera că sunt probleme cu funcţionarea SIIJ, trebuie să se adreseze Parlamentului.

Romanii au votat la un referendum şi au decis că nici un guvern nu are voie să facă modificări în domeniul justiţiei. Vreau să văd cum funcţionează Justiţia cu această secţie. Vreau să văd părerea judecătorilor şi procuroprilor. Din ce citesc în mass-media, sunt tot mai multe voci care susţin existenţa secţiei”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

„Toate aceste lucruri o să ducă la un moment dat la nişte costuri. Costurile le plătim toţi. Nu cred că vor da o OUG pentru desfiinţarea Secţiei. Vom vedea în momentul respectiv, vom discuta cu celelalte forţe politice din Parlament şi vedem ce este de făcut. Nu aş vrea să depunem o moţiune de cenzură pe un subiect cu justiţia, dar dacă se insistă asta este”, a ameninţat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri