Șeful Clanului Sportivilor, Marius Alecu, zis „Bebino”, se află la spital, după ce a fost implicat într-o răfuială din Capitală, în urma căreia a rămas fără un deget. Neînțelegerile dintre cei implicați sunt mai vechi, au precizat surse judiciare.

Marius Alecu a fost tăiat pe aproape tot corpul, iar un deget i-a fost amputat. În spital, a fost internat un alt bărbat care a participat la încăierare, însă nu este membru al clanului. Potrivit acelorași surse, este vorba despre un conflict mai vechi dintre aceștia.

Responsabil pentru atac ar fi nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo. Polițiștii din Capitală fac cercetări.

„Joi, la ora 22:00, Poliția Capitalei a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două spitale din București s-au prezentat doi bărbați răniți, cel mai probabil ca urmare a unei altercații.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care a delegat Serviciul Omoruri să efectueze cercetări”, transmite Poliția Capitalei. Ceilalți participanți la încăierare încă nu au fost prinși.

29 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 8 =