Caută
Close this search box.

Mărturisirile unui mire care a descoperit că soția lui e de fapt bărbat!

Fericirea unui bărbat de a fi căsătorit cu aleasa inimii lui s-a spulberat la doar două săptămâni de la nuntă, după ce a descoperit că soția lui era în realitate bărbat.

Mărturisirile unui mire care a descoperit că soția lui e de fapt bărbat: ”Ne-am îndrăgostit pe loc, dar mi-a cerut să facem amor după ce achit zestrea părinților!” Totul e mai mult decât șocant.

Deși nu și-a pus niciun semn de întrebare atunci când ”soția” lui refuza să facă amor pentru că este la menstruație, bărbatul a descoperit totul după ce un vecin a acuzat-o pe aceasta că a sărit peste gard și i-a furat haine și un televizor. Vecinul a raportat totul la poliție, iar în timpul anchetei, oamenii legii au descoperit că femeia era, de fapt, bărbat.

Înainte de a-și uni destinele, Sheikh Mohammed Mutumba, un iman din Uganda, a plătit pentru mireasa lui două capre, două pungi de zahăr, un carton de sare și un Coran. Două săptămâni mai târziu, el avea să descoperă că soția lui era bărbat.

Așa-zisa mireasă, Nabukeera, a recunoscut că numele lui adevărat este Richard Tumushabe şi că s-a căsătorit cu Mutumba pentru a-i lua banii. Mătuşa bărbatului, care a primit plata pentru mireasă de la familia mirelui, printre altele, două capre, două pungi de zahăr, un carton de sare şi un Coran, a fost şi ea reţinută.

De asemenea, bărbatul a povestit și cum a ajuns să se însoare cu un bărbat, dar și cum a fost păcălit să nu facă amor înainte de nuntă: ”Căutam o femeie care să se căsătorească când am observat o fată frumoasă care purta hijab, am cerut-o în căsătorie şi a acceptat. Ne-am îndrăgostit, dar ea mi-a spus că nu putem face sex până când nu voi da zestrea părinţilor”, a povestit Mutumba vizibil şocat, potrivit Daily Mail.

Sheikh Mohammed Mutumba, un imam din Uganda, a fost suspendat din funcţie după ce, fără să ştie, s-a căsătorit cu un bărbat, Swabullah Nabukeera, declanșând astfel un scandal uriaș, potrivit Daily Mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri