Caută
Close this search box.

Ministrul Dezvoltării: M-am prezentat singur la DNA

ion ştefan

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, s-a prezentat vineri dimineaţa la DNA, el afirmând că a venit în faţa procurorilor anticorupţie din proprie iniţiativă.

Este o minciună faptul că am fost invitat, chemat, într-un fel sau altul, la DNA. Nu, am fost din proprie iniţiativă pentru a mă pune la dispoziţia organelor de anchetă. (…) Sunt un ministru care nu pot fi acuzat şi nu vreau să accept să fiu acuzat vreodată de corupţie, într-un fel sau altul„, a declarat Ion Ştefan, la Digi 24.

a fost acuzat într-o emisiune că ar avea „relații neprincipiale” cu un om de afaceri din Satu Mare și l-a chemat pe Radu Cristescu, fost secretar de stat în guvernul Dăncilă, ca să aducă dovezi în acest sens pentru a lămuri lucrurile. „Sunt dispus să renunț la imunitate și să se facă lumină”, a subliniat el.

În cadrul unei emisiuni, aseară, dl. Cristescu m-a acuzat că aș avea relații neprincipiale cu un cetățean din Satu Mare care a făcă o tranzacție cu CJ Satu Mare, consiliul județean care a primit printr-o Hotărâre de Guvern 974 o sumă de bani de la guvern pentru cumpărarea bibliotecii județene din Satu Mare. De aici că tranzacția de la Satu Mare s-a făcut nu știu cum… Eu nu am fost în emisiune, ce am înțeles prin telefon, eram acuzat că sunt într-o relație neprincipială cu unul dintre acționari”, a adăugat ministrul Dezvoltării.

Pentru a lămuri situația l-am invitat la DNA, să ne lămurim, dacă dânsul are cea mai mică informație că eu aș avea vreo legătură cu acest caz, atunci sunt dispus să renunț la imunitate și să se facă lumină”, a mai spus Ion Ștefan.

Ministrul a adăugat că „prea mult s-a tratat cu superficialitate banul public. De când sunt ministru am trimis Corpul de control în toată țara. (…) Am nemulțumit pe mulți.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri