Caută
Close this search box.

Ministrul Mediului, spune că amenințările Gabrielei Firea îl „lasă rece”

costel alexe

Ministrul Mediului, Costel Alexe, spune că amenințările cu plângeri penale venite din partea Gabrielei Firea îl „lasă rece”, iar aceste demersuri maschează ineficiența Primăriei în implementarea măsurilor pentru a îmbunătăți calitatea aerului în București.

„Mă lasă reci amenințările cu plângeri penale, aluziile și ironiile ieftine la care apelează doamna Primar General, Gabriela Firea, pentru a masca propria indolență și ineficiență în implementarea măsurilor pentru îmbunătățirea calității aerului în București. Stimată doamnă, plângerea penală cu care mă amenințați nu ȋi ȋnsănătoşeşte şi nu ȋi protejează pe bucureşteni și vă asigur că nu puteți să le faceți plângeri penale miilor de bucureșteni care sunt forțați să respire aerul nesănătos din capitala României!”, a scris pe Facebook Costel Alexe.

Mutarea stației de monitorizare de la Cercul Militar nu rezolvă poluarea din zonă sau din București, ci doar o maschează și o ascunde de ochii opiniei publice, mai punctează ministrul Mediului.
„Reducerea poluării, îmbunătățirea calității aerului și creșterea calității vieții rămân obiective fundamentele ale acestui
mandat!”, a mai scris Alexe.

Precizările vin după ce pimarul Gabriela Firea a declarat, vineri, că a pregătit o plângere pe numele ministrului Mediului, Costel Alexe, pentru că a indus panică în rândul populației și în rândul corpului diplomatic prin afirmații privind poluarea, subliniind că acesta are interese politice.

„Am pregătit plângerea împotriva ministrului Mediului, domnul Costel Alexa (sic!), pentru că a indus panică în rândul populației afirmând în emisiuni televizate și reluând acele declarații pe pagina sa de socializare că în București, cetățenii ar trebui să poarte mască de protecție și că se respiră otravă. Consider că domnul Alexa (sic!) a avut sau are un interes și politic și patrimonial făcând aceste afirmații, deoarece în afara faptului că induce stare de panică în rândul populației și în rândul ambasadorilor, pune pe fugă sistemul investiţionale”, a explicat Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri