Caută
Close this search box.

Noi detalii în cazul morții CRISTINEI ȚOPESCU. Medici: Era de nerecunoscut! O ipoteză tulburătoare

Noi detalii ies la iveală în cazul morții Cristinei Țopescu. Decesul a fost constatat duminică seară, de un echipaj de la ambulanță. Pentru medicii care au intervenit, fosta realizatoare tv era însă greu de recunoscut.

Surse medicale spun că Ambulanța a fost alertată de poliție, la ora 21.39, duminică seară.Polițiștii au cerut un echipaj medical, care să constate decesul unei femei, în zona Tunari.

Aceleași surse medicale spun că echipajul de la ambulanță nici nu și-a dat seama despre cine este vorba, atunci când au ajuns la locuința Cristinei Țopescu. Trupul său neîsuflețit era de nerecunoscut, decesul survenind, probabil, de mai multă vreme, scrie observator.tv.

Polițiștii afirmă că nu au găsit urme de violență pe corp. Surse judiciare spun că anchetatorii cred că Cristina Țopescu a murit în urmă cu mai multe zile.

O ipoteză de-a dreptul cutremurătoare pare a fi sinuciderea. Asta pentru că, potrivit apropiaților, Cristina Țopescu suferea de depresie. Boală gravă care ar fi putut să o facă să își ia viața. Lucru dezvăluit de una dintre cele mai bune prietene ale prezentatoarei TV, medicul oftalmolog Monica Pop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri