Caută
Close this search box.

O pasageră în stare de ebrietate a ameninţat că se aruncă în aer

domodedovo

Un avion de pasageri cu aproximativ 200 de persoane la bord aparţinând companiei aeriene ruse S7 Airlines a aterizat de urgenţă după ce o pasageră, care părea a fi în stare de ebrietate, a ameninţat că are asupra ei un dispozitiv exploziv pe care îl va detona, au anunţat agenţiile de presă ruse.

Un purtător de cuvânt al companiei S7 Airlines, citat de agenţia RIA Novosti, a declarat că, în timpul zborului Simferopol-Moscova, unul dintre pasageri s-a ridicat de pe locul său şi a anunţat că are asupra sa un dispozitiv exploziv.

Comandantul aeronavei a raportat incidentul către aeroportul Domodedovo din Moscova şi a aterizat de urgenţă acolo, a spus purtătorul de cuvânt.

Un purtător de cuvânt al aeroportului Domodedovo a declarat pentru RIA Novosti că serviciile de securitate ale aeroportului au efectuat procedurile necesare în astfel de incidente, fără a oferi alte detalii.

Potrivit unei surse sub rezerva anonimatului, citată de TASS, femeia a fost reţinută şi asupra ei nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv. Cele 195 de persoane aflate la bord au părăsit aeronava. O anchetă a fost lansată cu privire la incident, a adăugat sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri