Caută
Close this search box.

O tânără de 28 de ani din judeţul Prahova a murit după ce a fost externată din spital. Femeia era însărcinată în 9 luni

O tânără de 28 de ani din judeţul Prahova a murit după ce a fost externată din spital. Femeia, care era însărcinată s-a stins acasă. Echipajul ambulanţei care a intervenit, la solicitarea familiei, nu a avut ce să facă. 

Spitalul Ploiești spune despre tânăra de 28 de ani însărcinată care a murit în localitatea Ariceștii Rahtivani că a fost la spital pentru un control de rutină și nu s-a impus internarea pentru că nu avea probleme. Femeia era însărcinată în 9 luni.

Potrivit unui comunicat al Spitalului de Obstretică Ginecologie Ploiești transmis, joi, la solicitarea Mediafax, pe toata perioada șederii în spital, femeia a prezentat o stare generală bună și nu a acuzat nicio altă simptomatologie.

„Am identificat o pacientă de 28 de ani din comuna Ariceștii Rahtivani care s-a prezentat la spital miercuri dimineață, însărcinată în 9 luni. Pacienta s-a prezentat la un control de rutină pentru această perioadă a sarcinii (monitorizare), efectuându-se ecografie și test nonstress, evaluându-se starea mamei și a fătului, prognosticul de naștere fără să se impună spitalizarea continuă. Pe toata perioada șederii în spital, pacienta a prezentat o stare generală bună, a colaborat cu personalul medical, fără să acuze nicio altă simptomatologie. Investigațiile au fost efectuate în regim de spitalizare de zi”, se arată în comunicat.

Reprezentanții spitalului din Ploiești susțin, de asemenea, că femeia a fost monitorizată pe perioada sarcinii și nu avea probleme.

Tânăra de 28 de ani a murit în localitatea Ariceștii Rahtivani, în ziua în care a fost externată din spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri