Oana Pellea da publicităţii unul dintre multele mesaje încărcate de ură pe care le primeşte pentru că îndrăzneşte să ia poziţie faţă de evenimentele de pe scenă publică.

Oana Pellea a stârnit un val de ură în special printre simpatizanţii PSD pentru că i-a susţinut cu toate forţele ei pe protestatarii din Piaţa Victoriei.

După ce a sancţionat modul în care televiziunile încearcă să profite de moartea Cristinei Ţopescu, Oana Pellea a fost masiv raportată la Facebook şi a primit mesaje foarte violente.

„Eh… am primit şi acest drăgălaş mesaj : ‘Esti o greşeală genetică a marelui actor Nici în faţa morţii nu ai pic de bun simţ Eşti o mare JAVRĂ Dacă te-ar lua DRACU ar fi o mare victorie a acestui popor Îţi doresc din toată fiinţa mea să ai parte de un sfârşit cât mai neplăcut şi cât mai curând Doar PĂMÂNTUL o să-ţi închidă BOTUL ăla SPURCAT şi plin de VENIN….. JAVRĂ!!!’”, a scris Oana Pellea, pe Facebook.

Iată mesajul care a stârnit o astfel de furie bolnavă din partea unor compatrioţi.

„Moartea ca subiect de can can… Comentatori de moarte…necunoscători de viaţă. Ciori croncănitoare… comentatoare…  Jalnic tablou !

Îi comentaţi moartea …Ce oribil! Cristina Ţopescu a avut un SUFLET MARE şi o capacitate de a iubi enormă.

Mesaj către toţi cei care comentează … ca subiect de can can.. .plecarea Cristinei Ţopescu…. vă asigur de tot dispreţul meu!

Atitudinea voastră accentuează faptul că avea enormă dreptate iubind câinii mai degrabă decât oamenii.

Dumnezeu să o odihnească pe Cristina. A fost un suflet foarte frumos!

Iar vouă…toţi cei care îi judecaţi moartea să vă dea Domnul… după cât bine aţi făcut în viaţa asta şi după câte suflete nevinovate aţi salvat…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here