Caută
Close this search box.

Ofertă uriașă pentru Gigi Becali, din Anglia! Răspunsul șocant al patronului FCSB

Un renumit club din Premier League i-a oferit lui Gigi Becali 10 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man (21 de ani). Latifundiarul a refuzat ]ns[ propunerea, fiind dispus să-l cedeze pe jucătorul de bandă pentru de două ori mai mulți bani.

„Chiar ieri am avut o ofertă de 10 milioane pe Man și le-am zis direct că nu o accept. Din Premier League cred că era echipa. Mi-au zis echipa, dar nu știu să ți-o zic, cred că e din prima ligă engleză. Le-am zis clar celor de acolo că nu-l dau pe 10 de milioane. Le-am cerut 20 de milioane. Când îmi dau cât le-am cerut, atunci vom mai discuta”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

În decembrie, Gigi Becali tocmai spusese că vrea să obțină 50 de milioane de euro pentru Coman și Man. Este un joc cât se poate periculos pentru patronul fostei echipe Steaua, care a mai pățit-o grav o dată. Astfel, pentru jucătorii Andrei Cristea, Denis Alibec, Bănel Nicoliță și Cristi Tănase ar fi putut primi în total, aproape 40 de milioane de euro. Dar pentru că a refuzat ofertele la vremea lor, a reușit să adune pentru jucătorii menționați mai sus doardoar 3,3 milioane de euro, adică de mai bine de 10 ori mai puțin…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri