Caută
Close this search box.

OFICIAL Dosar penal și pentru al doilea pacient ars la Floreasca

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 s-a sesizat din oficiu și a deschis un dosar penal și pentru al doilea pacient, ars în martie în sala de operație la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

La data de 08.01.2020, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 București a fost înregistrat un alt dosar penal având ca obiect sesizarea din oficiu având ca obiect sesizarea din oficiu privind faptul că în cadrul spitalului Clinic de Urgență București un pacient care a fost operat în luna martie 2019 în sala de operații pentru bolnavi cronici a suferit arsuri în timpul intervenției chirurgicale”, anunță Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 într-un comunicat de presă.

În același timp, continuă audierile la Poliție în cazul femeii care a fost arsă pe masa de operație. Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei audiază, miercuri, ca martori, mai mulţi asistenţi medicali şi medici rezidenţi de la Spitalul Floreasca în cazul pacientei care a suferit arsuri pe masa de operaţie, au informat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Serviciul de Investigații Criminale al Poliției Capitalei s-a sesizat din oficiu, marți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri