Caută
Close this search box.

Orban a făcut ANUNUȚUL ZILEI după ce presa a scris că Iohannis i-a cerut să candideze la Primăria Generală

Ludovic Orban a făcut anunțul zilei după ce două site-uri au scris că Iohannis i-a cerut să candideze la Primăria Generală.

Primul site care a scris că Iohannis i-a cerut lui Orban să candideze la Primăria Capitalei este G4media. Apoi, și Digi 24 a prezentat știrea. Premierul a zis că este un fake news.

”A mai apărut această minciună. E doar o minciună gogonată. Nu are nicio legătură cu ce am vorbit cu Klaus Iohannis. Chiar mă deranjează, vă spun sincer! Două site-uri de știri au născocit o asemenea invenție fără să mă întrebe dacă e adevărat. Este fake news! Toți știu că eu răspund la telefon. Puteau să mă sune și să mă întrebe dacă este adevărată această informație. Nu s-a discutat despre acest subiect. Este pur și simplu o scorneală. Au vrut să-și crească traficul cu un fake news”, a declarat Ludovic Orban.

Prim-ministrul a participat la slujba de înscăunare a Mons. Aurel Percă, numit de Papa Francisc în oficiul de Arhiepiscop Mitropolit de București, a fost înscăunat în cadrul unei Sfinte Liturghii solemne celebrate, sâmbătă dimineață, în Catedrala Sf. Iosif din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri