Caută
Close this search box.

Orban, către ministrul Muncii: „Poate nu-l mai văd pe șeful ITM pe acolo”

ludovic orban

​Informat de Violeta Alexandru că face evaluări la instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii, premierul Ludovic Orban a comentat scurt: „Poate nu-l mai văd pe șeful ITM pe acolo”. Violeta Alexandru a avut un moment de ezitare, după care i-a răspuns doar: „sunt în evaluare”.

Dialogul dintre cei doi:

Violeta Alexandru: Suntem în proces de organizare și a instituțiilor din coordonare. În foarte scurtă vreme veți avea o primă informare cu rezultatele acestei evaluări.

Ludovic Orban: Poate nu-l mai văd pe șeful ITM pe acolo.

Violeta Alexandru: Sunt în evaluare.

La jumătatea lunii decembrie, premierul Ludovic Orban a declarat că ia în calcul demiteri la Inspecția Muncii, după ce angajații au primit salariile diminuate deoarece „șeful ITM a luat decizia să plătească sumele aferente unor hotărâri judecătoreşti şi a cheltuit o parte din resursele bugetare aflate la dispoziţie şi când a venit momentul să plătească salariile a constatat că nu are suficienţi bani ca să plătească salariile”.

„Eu voi lua decizia împreună cu ministrul Muncii, care să fie rezultatul unei analize a ceea ce a făcut şeful de la Inspecţia Muncii”, a spus Orban la vremea respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri