Supărare mare într-o familie din județul Dolj, de unde a dispărut o fată de numai 17 ani! Cristiana Patricia Morăreţu este căutată de poliţiştii din Dolj, după ce a dispărut de acasă. Fata de 17 ani a plecat de la domiciliu, în urmă cu trei zile, şi nu s-a mai întors, iar părinții ei sunt disperați.

Duminică, 26 ianuarie, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești, judeţul Dolj, au fost sesizaţi de un bărbat de 39 de ani, din Şimnicu de Sus, cu privire la faptul că fiica sa, Morăreţu Cristiana Patricia, a plecat în 25 ianuarie de acasă și nu a mai revenit până în prezent!

Evident că  toate persoanele care deţin informaţii despre adolescenta de 17 ani sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Cristiana Patricia Morăreţu, în vârstă de 17 ani, are următoarele semnalmente: – înălțime 1,60 – 1,65 m, greutate aproximativ 60 kg, constituție atletică, păr lung, şaten, ochi căprui. La data plecării fata dispărută era îmbrăcată într-un tricou gri peste care avea o bluză verde, pantaloni de culoare albastră și pantofi sport de culoare albă.

Sperăm să nu devină acesta un nou caz Caracal și să ne dăm seama, peste vreo 7-8 luni că fata a dispărut definitiv și că nu se știe nimic sigur despre ea. Doamne ferește!

Oricum, mare atenție la ceea ce vă vom comunica, pe scurt, în doar câteva rânduri. nu aveți altă soluție. în fiecare familie există tinere fete sau femei mature, chiar și mai în vârstă. Absolut toate sunt expuse, cu mai mici sau mai mari coeficienți de risc.

PĂZIȚI-VĂ SINGURI FETELE și FEMEILE din familie, PENTRU CĂ STATUL ROMÂN NU MAI POATE SAU NU MAI ȘTIE SĂ O FACĂ! Altfel, veți plânge amarnic, în pumni, pentru eternitate, FĂRĂ SĂ PUTEȚI FACE NIMIC!

AȘA CUM SE ÎNTÂMPLĂ, DIN NEFERICIRE, cu familia Alexandrei Măceșanu sau aceea a Luizei Melencu! dE mai bine de 6 luni apr zeci și zeci de persoane la TV, se dialoghează zeci și sute de ore, dar fetele AU DISPĂRUT. DEFINITV. NU SE VOR MAI ÎNTOARCE ACASĂ, indiferent că mai sunt în viață sau nu. doriți un astfel de deznodământ? Doamne ferește! Așa că … PĂZIȚI-VĂ SINGURI FETELE și FEMEILE din familie, PENTRU CĂ STATUL ROMÂN NU MAI POATE SAU NU MAI ȘTIE SĂ O FACĂ!

O altă situație dramatică. Citiți și mai jos…

INCREDIBIL! Încă un caz de dispariţie la Caracal! Alexandra, 17 ani, e de negăsit după ce a dispărut în urmă cu 2 zile

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =