Caută
Close this search box.

Pericol de explozie la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3. Cetățenii, avertizați prin Ro-Alert

Update ISU anunță că în bazinul din incinta Fabricii de Electromontaj se află acid clorhidric diluat și nu mai există riscul de propagare.

La intervenție au fost mobilizate 20 de autospeciale de stingere, 2 autoscări, un echipaj de descarcerare, unul CBRN (de intervenţie în cazul accidentelor chimice, biologice, radiologice sau nucleare) și două echipaje SMURD.

Un incendiu a izbucnit joi seară la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 al Capitalei. ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că este pericol de explozie.

Pericolul de explozie a fost constatat în urma evaluării făcute la faţa locului de pompieri, informează reprezentanţii ISUBIF.

S-a emis și o alertă prin sistemul de urgență. Populația este rugată să evite zona și să elibereze căile de circulație.

Incendiu major produs în București, sector 3, strada Ilioara, la Fabrica de Electromontaj, cu degajări mari de fum. Evitați zona și eliberați căile de circulație pentru a permite accesul mijloacelor de intervenție„, este mesajul transmis prin intermediul Ro-Alert.

Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, incendiul s-a produs la un bazin, posibil cu zinc.

Flăcările s-au extins la nivelul acoperișului halei, pe o suprafață de aproximativ 300 mp. Hala are o suprafața de aproximativ 2500 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri